Hogyan válasszunk iPhone-t?


Hogyan válasszunk iPhone-t?

Az Apple termékek egyike a legkeresettebb az okostelefonok között. Az iPhone-ok közül egy kis segítséggel könnyedén kiválaszthatja a megfelelő változatot.

1. Az első lépés: Az operációs rendszer megválasztása

Az Apple számos operációs rendszert kínál, amelyek az iOS 12-ig terjednek. Az iOS 7-től kezdve az összes újabb rendszer teljes egészében kompatibilis a felhasználók számára elérhető alkalmazásokkal.

2. Második lépés: Az ár kiválasztása

Az iPhone árak rendkívül változatosak, így biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő modellt. Ezen felül fontolja meg, hogy más árakat is találhat-e a piacon , mivel az iPhone különböző más telefonmárkák termékeit is tartalmazhat.

3. Harmadik lépés: Az alaplap megválasztása

Az ISO alaplapjainak más-más típusa van. Az alaplap típusát a chip típusától, az operációs rendszer-verziótól és a tárhely méretétől függően választhatja ki.

4. Negyedik lépés: Kamerafunkciók kiválasztása

Az iPhone-ok nagyfokú kamerafunkciókat kínálnak, amelyek azonnali fényképezéshez, automatikus háttér eltávolításhoz, panorámakioldáshoz, extra letöltésekhez, stb. használhatók.

5. Ötödik lépés: Az akkumulátor élettartama

Az iPhone-ok igen kifinomult akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek hosszú élettartamot és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak. Célszerű olyan modellt választani, amelyik az Ön igényeihez megfelelően telekom bázisú akkumulátort tartalmaz.

Fontos megjegyzés

  • Kutassa át az eladott összes extra funkciót és szolgáltatást, amelyek az iPhone-k számos szolgáltatást kínálnak.
  • Győződjön meg arról, hogy a kívánt modellek megfelelnek-e a közösségi hálózatoknak, ha Ön számítógéppel közösségi médiát használ.
  • Győződjön meg arról, hogy az iPhone megfelel-e az Ön számára fontos különböző operációs rendszereken, amikor döntést hoz a kiválasztott iPhone-ról.

Az Apple választéka elképesztő, és a fenti 5 lépés segítségével könnyedén kiválaszthatja az Ön számára megfelelő változatot.

Hogyan határozzuk meg a megfelelő iPhone kapacitást?

1. Gondold végig, hogy milyen használatot tervezel. Szükséged lesz olyan applikációkra és játékokra, amelyeknek jelentős tárhelyigénye van? Adtál ki könyveket, videókat, zenét, stb., amelyek tárolásához több tárhelyre lesz szükség?

2. Jelöld ki az igényeidnek megfelelő telefon kapacitást. Az Apple kínál 16 GB, 32 GB, 64 GB és 128 GB-os megoldásokat. A 16 GB-on belül elég lesz az alapvető alkalmazások és játékok számára, de ha több adattárolásra van szükséged, akkor növelheted az adatok számára szánt kapacitást.

3. Vásárlás előtt kérj tanácsot egy szakértőtől. A legjobb, ha beszélsz egy telefonüzlettel, ahol segítenek meghatározni a számodra legmegfelelőbb iPhone kapacitást.

4. Folyamatosan döntsd el a kívánt kapacitást. Az Apple-nek rengeteg modellje van, amelyek különböző tárhely méretűek. Ezért rendszeresen felülvizsgálhatja az igényeit és módosíthatja a kapacitást, hogy a legjobb megoldást kapja.

Milyen iPhone kapacitások léteznek?

Legtöbb iPhone készülékben 16, 64, 128 és 256 GB-os kapacitások érhetők el. Az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max modellben ezekhez még 512 GB-os készülékek is rendelkezésre állnak.

Milyen Apple iPhone generációk vannak?

Az Apple iPhone generációk jelenleg a következők:

1. iPhone (2007)

2. iPhone 3G (2008)

3. iPhone 3GS (2009)

4. iPhone 4 (2010)

5. iPhone 4S (2011)

6. iPhone 5 (2012)

7. iPhone 5S (2013)

8. iPhone 5C (2013)

9. iPhone 6 (2014)

10. iPhone 6 Plus (2014)

11. iPhone 6S (2015)

12. iPhone 6S Plus (2015)

13. iPhone SE (2016)

14. iPhone 7 (2016)

15. iPhone 7 Plus (2016)

16. iPhone 8 (2017)

17. iPhone 8 Plus (2017)

18. iPhone X (2017)

19. iPhone XR (2018)

20. iPhone XS (2018)

21. iPhone XS Max (2018)

22. iPhone 11 (2019)

23. iPhone 11 Pro (2019)

24. iPhone 11 Pro Max (2019)

25. iPhone SE (2020)

Milyen iPhone modellek vannak jelenleg elérhetők?

1. iPhone SE (2. generáció)

2. iPhone 11

3. iPhone 11 Pro

4. iPhone 11 Pro Max

5. iPhone XR

6. iPhone XS

7. iPhone XS Max

8. iPhone 8

9. iPhone 8 Plus

10. iPhone 7

11. iPhone 7 Plus

12. iPhone 6s

13. iPhone 6s Plus

14. iPhone 6

15. iPhone 6 Plus

16. iPhone SE (1. generáció)

17. iPhone 5s

18. iPhone 5c

19. iPhone 5

20. iPhone 4s

21. iPhone 4

22. iPhone 3gs

23. iPhone 3g

24. iPhone (1. generáció)

Milyen iPhone-ok állnak rendelkezésre a legfrissebb rendszer szerint?

IPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone SE (2020) és iPhone SE (2016).

Hogyan frissíthetem az iPhone-omat a legfrissebb rendszerre?

1. Nyomja meg az “Állapot” gombot az iPhone főképernyőjén.

2. Érintse meg az “Letöltés és frissítés” lehetőséget.

3. Kövesse a képernyőn jelenik meg útmutatásokat.

4. Ha nem csatlakozik automatikusan, csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, és használja az iTunes-t a frissítéshez.

5. A frissítés letöltése befejeződött, kövesse az útmutatásokat a frissítés befejeződéséhez.

Mi a legfrissebb iPhone-rendszer?

Az iPhone-ok jelenleg iOS 14 rendszeren futnak.

Mi a legjobb iPhone-szoftververzió?

A legfrissebb iOS szoftververzió a 12.4. Az Apple általában évente frissíti az iOS szoftverét, hogy biztosítson új funkciókat, javításokat és biztonsági javításokat.

Mi a különbség az iOS 13 és az iOS 14 között?

Az iOS 13 és az iOS 14 között számos fontos különbség van, beleértve a hardveres követelményeket, az új funkciókat, a biztonsági javításokat és a kompatibilitást.

A hardverkövetelmények szempontjából az iOS 14 megköveteli az iPhone 6s vagy újabb készülékek futtatását, a “megoldás és kiadás” opció pedig az iPhone 5s-nél indul. Az iOS 13-val szemben az iOS 14 támogatja az Apple A12 bionic és az újabb processzorokat, valamint a három gyorsító SoC-t is.

Az új funkciók között szerepelnek a támogatott alkalmazások, a javított biztonsági témák, a megújult böngésző, az új fényképezési és videózási funkciók, a rácsos zár és az automatikus rendszer általi karbantartás. Az iOS 14-ben számos új alkalmazás is elérhető, mint például a Clip, a Siri-val folytatott párbeszéd stb.

A biztonságra vonatkozó javítások között van a fizikai hozzáférési követelmények megújítása, a tudatosság alapú biztonság, a MAGNiTUDE védelmi motor, és a rövidítések védelme. Az iOS 14 kompatibilis a korábban felsorolt ​​eszközökkel, és támogatja a betöltés- és adatátviteli lehetőségeket is.

Mi a legnagyobb különbség az iOS 13 és az iOS 14 között?

A legnagyobb különbség az iOS 13 és az iOS 14 között, hogy az iOS 14-es rendszerben a felhasználók új hozzáféréshez kapnak sok új funkciókhoz. Az iOS 14 különösen sok előnyöket hoz a felhasználók számára a megjelenítésről, a biztonságról, az applikációk és sok más dolog tekintetében. Az iOS 14-es főbb funkciói közé tartozik a több felhőalapú jelenés, a központosított kontrollcenter, a javított widgetek, az imessage átalakítása, és még sok más. Az iOS 14-es rendszeren belül jelentősen megnőtt a kompatibilitás és a fejlesztői eszközök száma is. Ezek mellett az Apple bevezette az App Library-t, ami lehetővé teszi a felhasználók részére, hogy könnyebben megtalálják és elérjék a kedvelt alkalmazásaikat.

Mi a közös iOS 13 és iOS 14 rendszerkövetelményekben?

IOS 13 és iOS 14 rendszerkövetelménye között a következők a közösek:

• Mindkét rendszerhez szükséges egy iPhone modell 6s vagy újabb verzió.

• Mindkettő szükséges a Legalább 1 GB RAM-hoz.

• Mindkettő igényel egy minimum elérhető tárhely 4 GB-t.

• Mindkét rendszer futtatásához szükséges egy Apple ID.

• Mindkettő az Apple biztonsági protokolljának eleget tesz.

• Mindkettő szükséges a központi alkalmazásokhoz, például a Böngészőhöz, az email klienshez és a Térkép-alkalmazáshoz.

Mi a különbség az iOS 13 és iOS 14 rendszerkövetelmények között?

Az iOS 14 jelentős változtatásokat hoz a rendszerhez képest, és új funkciókkal bővíti az iOS eredeti képességeit. Az iOS 14 jelentősen javítja az alkalmazás-kezelést, új multitasking-funkciókat vezet be, bemutatja az új App Clipt, és megjelenít több widgets-et. Az Apple kigyomlálja a 32 bites alkalmazásokat az App Store-ból, ugyanakkor elérhetővé teszi az új képszerkesztő funkciót, a beépített fordítót, és a képzési alkalmazást. Az Apple ugyanakkor továbbfejleszti a biztonságot, azonnali hanglejátszási képességeket, a CarPlay integrálását, és javítja a VoiceOver-t a látássérültek számára.

Mi a különbség az iOS 13 és az iOS 14-ben található jellemzők között?

Az iOS 14-ben található új funkciók közé tartozik az új alkalmazások, az ügyfélszolgálatok és az appok szervezése a Könyvtári lapon, az automatizált alkalmazásfeltöltések és a feladatok, a Központi vevőn kívül, az egységes szabályozás, a Kompozíció hatókörei és a Widgets a Főoldalon. Az iOS 13-ban található funkciók, mint például a Highlights, a könyvtárazás és a Jóslás funkciókhoz, melyek az iOS 14-ben nem jelennek meg. Az iOS 14-ben található új funkciók, mint például a Transzparensek, a képalkotó szűrők, az új térképszolgáltatások, a pontosabb autótábla-felismerés és a városi navigációs szolgáltatások, az iOS 13-ban nem jelennek meg. Az iOS 14-ben található új funkciók közé tartozik az új távmegosztási app, a karácsonyi díszítési és vendégfogadási lehetőségek, az igazságosabb akkumulátorhasználat és a városnéző szolgáltatások.

“Milyen új tulajdonságok jelentek meg az iOS 14-ben?”

Az iOS 14 új tulajdonságai közé tartozik az áttekinthetőség, az App Clip segítség a kisméretű alkalmazások elindításához, az áttekintés segítőjének javítása, a fényképalbum testreszabási lehetőségei, a Siri segítsége az okos eszközökhez kapcsolódásban, az iOS Automatizálás az otthoni otthon megerősítéséhez, az Apple’s Maps útvonalak tervezésének javítása, továbbfejlesztett biztonsági funkciók, valamint új kezelőfelület és jegyzetek szerkesztője. Az összes funkcióval kapcsolatban, további információkért és bővebb leírásokért, érdemes megtekinteni az Apple honlapját.

Milyen új funkciókat kínál az iOS 14?

Az iOS 14 új funkciói közé tartozik a frissített Widgets, amelyek több információ megjelenítésére képesek, és jobban személyre szabhatóvá váltak. Az App Clips, amelyek lehetővé teszik az alkalmazások pontosan olyan funkciók elérését néhány másodperc alatt, amelyeket korábban csak a teljes alkalmazások tudtak nyújtani. Az App Library főoldalról való elérhetősége, amellyel gyorsan egy helyen elérhetővé válnak az összes telepített alkalmazások. Az új Picture-in-Picture mód lehetővé teszi, hogy egy alkalmazás vagy egy másik videótisztviselő alkalmazás működhessen kisebb ablakban a másik mögött. Az új Siri interfész és a Compact Call Leads csevegések egy minimalistikus interfészen. Végül a Szövegformázás, amely lehetővé teszi, hogy a bevitt szövegben színekat és méreteket is használjon.

Mennyiben különbözik az iOS 14 az iOS 13-tól?

Az iOS 14-hez képest az iOS 13-nál lényegesen több új funkciót kínál. Az iOS 14 blokkolja a rajzolóeszközöket az Fotók és Galéria alkalmazásokban, hozzáadja a bemutatókat a Könyvtár lehetőségeihez, és támogatja a biztonságos Wi-Fi-t. Az Apple nagyobb energiákat fektet a védelmi funkciókba is, beleértve a jövőbeli IP-cím blokkolást, a kötelező okoseszközök engedélyezését, és a visszatérő otthoni eszközök felbontását. Az iOS 14 új navigációs vezérlőket is hoz, így a felhasználók sokkal jobb navigációs élményt élvezhetnek. Az Apple egy jól felfogott widgetfelülettel és áthaladó értesítésekkel is kedveskedik az iOS 14-t használóknak. Az iPhone felhasználók számos widgetet használhatnak a Home a képernyőjükön, amely megkönnyíti a személyes információk elérését és használatát. Az Apple Emlékeztetők alkalmazás új dolgokat hoz, mint az intelligens listák és a figyelmeztetések. Az Apple új súgókat és ajánlásokat is bevezet az iOS 14-en belül, amelyek segítenek a felhasználóknak a felület használatakor. Az Apple Maps új funkciókat vezetett be, beleértve a közúti útvonalak tervezését és a biciklijáratok helyzetének nyomon követését. Az iOS 14-es információs lehetőségek sokkal jobbak, mint az előző kiadás.

Hogyan tudom frissíteni az iOS 13-ról az iOS 14-re?

Az iOS 14 frissítésre a készülék beállításain belül kell elvégezned egy kézi frissítést. Az alábbi lépéseket kell követned:

1. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást, és az eszközök Bérlés és hitel kategóriájába lépjen.

2. Koppintson a rendszerfrissítések opcióra, és ellenőrizze, hogy elérhető-e egy újabb rendszerfrissítés.

3. Ha elérhető egy frissítés, koppintson a Letöltés és telepítés gombra. Az iOS 14-telepítés elkezdődik, amelynek időtartama függ az internetkapcsolat sebességétől. Ne kapcsolja ki a készüléket addig, amíg a frissítés be nem fejeződött.

4. Miután a frissítés befejeződött, koppintson az OK gombra, és a készülék automatikusan újraindul. Az iOS 14 készen áll a használatra.

Hogyan tudom letölteni az iOS 14-et?

Az iOS 14 letöltéséhez csatlakoznia kell a Wi-Fi hálózathoz, majd ki kell választania a Beállítások> Generális> Szofverfrissítés opciót. Az iOS 14 automatikusan elérhető lesz, ha a szükséges feltételek teljesülnek. Ha a frissítés elérhetővé válik, akkor el kell fogadnia az Apple feltételeit és engedélyeznie kell a telepítést. Kövesse a megfelelő lépéseket, és sikeresen frissítheti a telefonját az iOS 14 verzióra. Az iOS 14-re történő frissítés szükséges ahhoz, hogy a készülék minden új funkcióját kihasználja.

Hogyan telepíthetem az iOS 14-et?

Az iOS 14-et kizárólag az Apple eszközökön használhatja. Kövesse az alábbi lépéseket az iOS 14 frissítés telepítéséhez:

1. Indítsa el az eszközét és húzza le a Control Center-t a képernyő aljáról (fel-le húzással).

2. Koppintson a “Beállítások” ikonra.

3. Nyissa meg a “General” menüt.

4. Koppintson a “Software Updatet” gombra.

5. Ellenőrizze, hogy megtalálja-e az iOS 14 frissítést, és ha igen, letölti és telepíti azt.

6. Kövesse az egyéb egyszerű lépéseket a leírás alapján.

7.Várja meg a frissítés befejezését. Miután befejeződött, a rendszer leállítja a készüléket, és újraindul. Az iOS 14 használatra kész.

Hogyan ellenőrizhetem, hogy az iOS 14 kompatibilis a telefonommal?

A legjobb módja annak, hogy ellenőrizze, hogy az iOS 14 megfelel-e a telefonjához, hogy megnézze az Apple website-on található kompatibilitási listát. Kattintson az iPhone támogatás oldalra, majd keresse meg a Telefonmodellekhez rendelkezésre bocsátott operációs rendszerek legóbb megtekintése résznél található linket. Itt a saját telefonmodelljét kiválasztva látni fogja, hogy milyen operációs rendszereket támogat. Ha az iOS 14 ebben a listában szerepel, akkor megfelel a telefonjának.

Mi a legjobb módja annak, hogyan ellenőrizhetem, hogy mely alkalmazások kompatibilisek az iOS 14-el?

Az Apple-nek saját alkalmazása van a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a kompatibilitást. Az App Store megnyitásával lépjen be az “Alkalmazások” menüpontba. Ezután kattintson a “Kompatibilis az iOS 14-gyel” opcióra, és a lista minden olyan alkalmazást mutat majd, ami kompatibilis az iOS 14-el.

Milyen verziójú iOS-re van szükségem az alkalmazások iOS 14 kompatibilitásának ellenőrzéséhez?

Az iOS 14 elérhető iOS 13-as vagy újabb verziókban. Az alkalmazások teszteléséhez mindig a legfrissebb iOS verzióra van szükség.

Mikor jelent meg az iOS 14?

Az iOS 14 2020. szeptember 17-én jelent meg.

Mikor jelentetik meg az iOS 14 valódi változatát?

Az iOS 14 valódi változatának megjelenését tervezett dátum 2020. szeptember 17.

Meddig tart az iOS 14 béta tesztelése?

Az iOS 14 béta tesztelése július végén fejeződik be, de hivatalosan még júniusban meg fog jelenni. Az Apple-nek szokásosan két hónapra van szüksége a béta tesztek befejezéséhez, amely alatt átfogó tesztelést hajtanak végre, valamint a végleges verzió frissítését is előkészítik. Az iOS 14-es várhatóan augusztus elején fog megérkezni.

Meddig lesz elérhető az iOS 14 publikus verziója?

Az iOS 14 publikus verziója elérhető lesz 2020. szeptember 17-étől. Mivel az iOS frissítéseket mindenki számára elérhetővé teszi, így ez a változat nem fog mindenkinél ugyanabban az időben elérhetővé válni. Sok esetben előfordulhat, hogy a publikus verzió meglett ugyan, de még mindig nem elérhető a saját telefonon.

Hogyan tudom előrendelni az iOS 14-et?

Az iOS 14 előrendelhető az Apple App Store-on. Csak egyszerűen lépjen be az Apple ID fiókjába, és keresse meg az iOS 14 alkalmazást. Kattintson a „Előrendelés” gombra, és fizessen néhány sima lépésben. Miután ez megtörtént, az iOS 14 vár rá telefonjára. Az OS installálásához összekapcsolja iPhone-ját a számítógépével, és egy frissítési segédprogramon keresztül frissítse dobálóját.

Milyen eszközök tudják futtatni az iOS 14-et?

Az iOS 14-et csak az Apple saját eszközei tudják futtatni, ezek közé tartoznak az iPhone 6s és újabb, iPad Air 2 és újabb, iPad mini 4 és újabb, iPad Pro-készülékek, valamint az iPod touch (7. generációs) készülékek.

Hogyan telepíthetem az iOS 14-et?

1. Ellenőrizd, hogy az eszköz megfelel-e az iOS 14-es rendszerigényeknek. Az iOS 14 használatához szükséged lesz egy iPhone 6 szériánál újabb modellre és az iPhone SE (második generáció) eszközre.

2. Lépj a Beállítások menübe, majd görgesd le az Eszközök és biztonság részlegig.

3. Csapd meg az Softwarefrissítés opciót. A rendszer elkezdi a frissítést.

4. Következő lépésként engedélyezni kell a szolgáltatások frissítését, ha ez nem történt még meg.

5. Amikor elkészül a frissítés, akkor a rendszer elkezdi a letöltést és az iOS 14-es frissítés telepítését. Kövesd az utasításokat, hogy végigvezesd a telepítés folyamatát.

6. Várd meg, amíg befejeződik a telepítés, és a frissítés végleges. Amikor befejeződik a frissítés, az eszközöd már telepítve lesz az iOS 14-el.

Milyen eszközöket támogat az iOS 14?

Az iOS 14 platform támogatja az iPhone 6s és újabb eszközöket. Az új funkciók között találhatóak olyanok, mint a közeli vezérlők, az átfogó widgets, az App Clips, a piackutatás és a vizuális látogatások. Az iOS 14 ezen kívül olyan hardveres funkciókra is kiterjed, mint a tapetszervizek, a szöveges üzenetek és a többfelhasználós felhasználói profilok. Az iOS 14 továbbá a képzési platformokat és a távmunka megoldásait is támogatja. Az iOS 14 kompatibilis az Apple Music, az Apple News +, a Fitness + és a HomeKit szolgáltatásokkal. Az iOS 14 biztonsági és adatvédelmi jellemzői közé tartoznak az appokból származó adatok csökkentése, teljes adatvédelem és az Apple ID és a zéró robbanásási kockázata. Emellett az Apple TV macOS 10.16 szoftverrel is kompatibilis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *