Az iPhone legújabb modelljei és újdonságai


Az iPhone legújabb modelljei

Az Apple közelmúltban bemutatta az iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max csúcsmodelleket. A termékek technológiailag fejlettebbek a korábbiaknál és eljött az ideje a nagy lépéseknek.

Az iPhone 12 mini

Az iPhone 12 mini 5,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. A képernyő az előző modellhez képest új diszignnal rendelkezik, amely egy mini képernyőt kínál a zsebedbe tehető könnyű és kompakt telefonok szerelmeseinek.

Az iPhone 12 és 12 Pro

Az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro 6,1 hüvelykes kijelzőt kínál, ezt 1920 x 1080 felbontásban kínálják, amely az előző modelleltől eltérően Super Retina XDR technológiával készült. A képernyője egy innovatív OLED panellel rendelkezik, amely nagyobb kontrasztot és tisztább színeket kínál.

Az iPhone 12 Pro pedig minden előző modellt egyaránt felülmúl a 6,7 hüvelykes kialakításával,mely 1440×2560 felbontással rendelkezik az OLED technológiával.

Az iPhone 12 újdonságai

  • 5G-támogatás:Az iPhone 12 mobilhálozati vezeték nélküli sávszélességével, az 5G-támogatás révén kap közvetlen elõnyt.
  • A13 Bionic:Az iPhone 12 A13 Bionic chipjét, amely az elõzõ modellekenél lényegesen kisebb energiafogyasztással és magasabb teljesítménynyel rendelkezik.
  • Night Mode:Az iPhone 12 Night Mode alkalmazásával gyengébb fényben is fotózhat kiváló minõségben.
  • MagSafe:Az iPhone 12 MagSafe technológiájával kapcsolható a számos kiegészítõ, beleértve a töltõket, állványokat stb.

Az Apple úgy döntött, hogy a korábbinál lényegesen teljesítményesebb és nagyobb képességű modellekhez jut el. Az új iPhone 12-k a szokásos egyedülálló minőséget kínálják, miközben emellett jelentős újdonságokat kínálnak a felhasználóknak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *